© 2020 by Salon 13.  Proudly created with Wix.com

  • Grey Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

OVER MIJ

BIOGRAFIE

Mijn naam is Susanne Vermeulen, ik ben geboren in 1990.

Voordat ik schoonheidsspecialist werd heb ik eerst de opleiding Ondernemer, Calculator en Onderhoudsspecialist gevolgd in Utrecht op het Nimeto en dit afgerond in 2011. Hier heb ik alles geleerd op het gebied van schilderwerkzaamheden.

Vanuit Zoetermeer ben ik bij mijn grote liefde in Maarssen gaan wonen. Hier werkte ik in de thuiszorg als hulp in het huishouden en als freelancer bij een decorbedrijf. Zoals je wel kunt lezen, altijd bezig met mijn handen.

Maar wat wilde ik nu nou echt gaan doen? Waar ligt mijn passie? Inderdaad met mijn handen werken, individuen een warm hart toedragen, zowel uiterlijke als innerlijke schoonheid naar voren laten brengen. In 2012 ben ik daarom de opleiding tot schoonheidsspecialist gaan volgen en dit heb ik in 2014 vol trots afgerond. Naast mijn twee andere banen ook thuis in Maarssen de nodige klanten voorzien van een schoonheidsbehandeling.

In 2015 heb ik bij WALA Nederland de opleiding tot Dr.Hauschka therapeute gevolgd en met de dag weet ik dat ik de juiste keuze heb gemaakt op het gebied van het product maar ook op het gebied van werk.

Naast de nodige veranderingen - van het bouwen van een nieuw huis, het verhuizen naar het mooie plaatsje Bantega in Friesland en sinds 2017 ook een mooie wolk van een zoon op de wereld mogen zetten -, kan ik jullie vanaf medio 2017 van harte verwelkomen bij Salon 13.

Mijn passie is om jullie te laten stralen na afloop van een behandeling, zowel uiterlijk als innerlijk.

Veel liefs en tot ziens,

Susanne​

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now